Tini sztorik

Itt mindent megtalálsz ami érdekel. Horoszkóp, sztárok, divat........

Kos csillagjegy (03. 21-04. 20)

Kos

A kicsit kaotikus és feszült előző évet követően idén minden téren fellendülés várható. Sokkal kevesebb lesz a stressz, és egyre inkább megszűnnek a nyomasztó terhek. A suli terén javulást tapasztalsz, de az is lehet, hogy idén megtalálja álmai párját.

Bika csillagjegy(04. 21-05. 20)

Bika

A Bikákra rámosolyog a szerencse 2012-ben. A sors most elkényezteti a Bika szülötteket minden jóval, kedvező ajánlatok és lehetőségek özöne árasztja el őket. Érdemes ezért ezt az évet megragadni, és maximálisan kihasználni, hiszen ilyen szerencsés időszak csak tizenkét évente köszönt ránk. Idén minden álmod valóra válhat!


Ikrek csillagjegy(05. 21-06. 21)

Ikrek

Az Ikrek szülötteire egy különösen izgalmas év vár. Rengeteg minden történik majd, nagy lesz a jövés-menés. Új emberek, új kapcsolatok, külföldi utazások is szóba jöhetnek. 2012-ben rengeteg új energia szabadul fel az Ikrekben, s ez új partok felé vezeti őket. Rengeteg impulzus és hatás ér majd a következő esztendőben, ami kívül-belül szinte teljesen megváltoztat. Röviden tehát: fantasztikus személyiség-változás vár RÁD!


Rák csillagjegy(06. 22-07. 22)

Rák

A Rák szülöttek végre megnyugodhatnak, mert 2012-ben egy kifejezetten békés és nyugodt év vár rájuk. Nincs több aggódás és stressz, minden elrendeződik, és a tavalyi évben kizökkent élet visszaáll az eredeti kerékvágásba. Nem kell már a veszteségtől félni, elmúlik a veszély. A suliban is jól alakúlnak a dolgaid.


Oroszlán csillagjegy (07. 23-08. 22)

Oroszlán

Az Oroszlánok remek év elé nézhetnek, amelyben váratlan fordulatok hoznak szerencsét a számára. Amikor már épp lemondanál az álmairól, jön egy váratlan esemény, ötlet vagy véletlen találkozás, ami közelebb viszi az álmaihoz. Érdekes és változatos évre számíthatsz, de talán el kell engedned a régit ahhoz, hogy valami teljesen új születhessen meg!


Szűz csillagjegy(08. 23-09. 23)

Szűz

2012 a Szűz számára kissé unalmasan kezdődik, semmi izgalmas nem történik, majd az év közepe felé, villámcsapásra minden megváltozik körülötted. Csak kapkodod a fejed, alig tudod majd követni az eseményeket.  Végre megkapod azt az elismerést, amire már régóta vágysz, és megváltozott körülményeid teljes elégedettséggel tölt majd el.


Mérleg csillagjegy(09.24-10.23)

Mérleg

A Mérleg szülötteket talán próbára teszi majd a 2012-es év, sőt előfordulhat, hogy már-már provokatív helyzetek elé állítja őket, amelyek döntések meghozatalára kényszerítik őket. Az új esztendő kiragadja őket a megrekedt helyzetekből, ami felszabadítóan hat rájuk. 2012 a döntések éve lesz, egyúttal tiszta, világos és egyértelmű helyzeteket teremt. Nem halogathatja tovább függőben lévő ügyeit, el kell szánnia magát a lépésre!


Skorpió csillagjegy(10. 24-11. 22)

Skorpió

A Skorpiók számára sorsdöntő lesz a 2012-es év. Nagy horderejű dolgok indulnak be, melyek az egész további életüket meghatározzák. Sok Skorpió ebben az évben gyökeresen más életet kezd élni, mint azelőtt. Lehet ez suli váltás vagy életmódbeli változtatás. Egy biztos: ez a változás mindenképpen pozitív hatású lesz!


Nyilas csillagjegy (11.23-12.21)

Nyilas

2012 a Nyilas számára érdekes módon az elköteleződésről szól majd. A nagy szabadságvágy mellett megjelenik ugyanis az elköteleződés iránti vágy, ezzel egyidejűleg pedig komolyabban veszi majd mind a munkáját, mind a kapcsolatait. Suli téren szerencsés változások történhetnek. Az év közepe felé egzotikus utazásra nyílik lehetősége.


Bak csillagjegy(12. 22-01. 20)

Bak

2012 sikerekkel kecsegteti a Bak szülötteket. Ha van párod akkor magasabb szintre emelhetitek kapcsolatotokat, ha nincs akkor most könnyen szerzhetsz.A suliban is sikereket érhetsz el.


Vízöntő csillagjegy(01. 21-02. 19)

Vízöntő

A Vízöntő 2012-ben nagy belső változásokon megy keresztül. Lehet szó új suliról vagy egy kapcsolatról. Új iskolája boldoggá teszi majd, és szinte már az első perctől sikereket ér el benne.


Halak csillagjegy(02. 20-03. 20)

Halak

A Halak jegy szülöttei 2012-ben sok csodát élhetnek át. Misztikus élmények és tapasztalatok kísérik végig az új esztendőt. A felismerések mély belső változásokat hoznak, melyek pozitív irányban hatnak élete minden területére. Végre megtalálja igazi önmagát, ami elég erőt és bátorságot adhat a változtatáshoz – legyen szó akár munkahelyről, szakmaváltásról vagy partnerkapcsolatról –, most végleg kiléphet az áldozat-szerepből.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 5
Heti: 6
Havi: 7
Össz.: 15 166

Látogatottság növelés
Oldal: 2012 éves horoszkóp
Tini sztorik - © 2008 - 2024 - tinisztori.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »